Parteneri

Parteneri

iVedere - Clinică Oftalmologică

iVedere - Clinică Oftalmologică

- "Partenerii nostri Optiplaza Moldova si United Vision sunt o echipa profesionista, cu specialisti exigenti, atenti, punctuali, perseverenti si deschisi pentru orice provocare.

Este o placere sa iti faci munca atunci cand stii ca necesitatile pacientilor vor fi intelese si executate corect, la timp si in modul cel mai calitativ.

Ne mandrim mult cu ei si le dorim succese in tot ce isi propun." 

Dental SPA

Clinica stomatologică «Dental Spa» ofera servicii medicale stomatologice complexe nu numai pentru cetățenii săi, ci și pentru străini care vizitează țara noastră în cadrul turismului medical. Turismul stomatologic este una dintre activitățile importante ale clinicii noastre, careia i se acorda o atenție deosebită. Acest serviciu devine in Moldova tot mai popular, datorită celei mai bune combinații între calitatea și costul tratamentului în Europa.

Dental SPA
Grafit Holding Moldova

Grafit Holding Moldova

Misiunea noastră globală este să facem lumea mai curată. Deși toți suntem încă departe de realizarea acestui lucru, considerăm că e pe cât se poate de real. Prin urmare, astăzi deja facem multe pentru a o implementa, pornind de la starea de spirit din cadrul echipei.